Ex voorzitter in de fout

De voorzitter van de opgeheven stichting “Schoon Oord” blijft volharden in de mening dat hij het voor het zeggen heeft in de Schoonoordtuin. Ook afgelopen week is er een bescherming rond de vijver verwijderd. Een drietal bewoners had deze tijdelijke bescherming gerealiseerd om te voorkomen dat de vijver door de reiger zou worden leeggevist. In allerijl hebben bewoners de bescherming s’ochtends vroeg weer aangebracht. Net op tijd want de reiger stond alweer te vissen.

Voor alle duidelijkheid, zowel Havensteder als de BV Schoonoord heeft het vertrouwen en het contact met de stichting “Schoon Oord” opgezegd. De stichting, en daarmee ook de voorzitter, is in een gesprek op 3 maart tijdens een bijeenkomst over de toekomst van de Schoonoordtuin te kennen gegeven dat zij geen enkele rol meer vervuld in de Schoonoordtuin en bij deze is opgeheven.
Het blijft een absurde en ongezonde situatie dat de heer Johannes O. de tuin blijft beschouwen als “zijn tuin” en meent het recht te hebben om datgene wat door tuinliefhebbers wordt gerealiseerd te verwijderen.
Redactie uzegthet.nl

Comments are closed